Kvalificera dig till Nordens största poker festival!

Nordens största poker festival återvänder till Hilton Tallinn Park Hotel & Olympic Park Casino under 18-24 februari 2019! Med hundratals spelare från över hela världen så förväntar vi oss en ännu roligare festival i år. 

Regionens favorit poker festival har växt otroligt och denna gång kommer vi hosta mer än 40 olika events under en actionfylld pokervecka. Häng med hundratals andra spelare, motiverade amatörer och poker kändisar som återvänder till Tallinn för att utnyttja det roliga som Kings of Tallinn är känd för att utdela.

Festivalens schema inkluderar €1k Main Event med 30k starting stack och 60 minuter levels, €3k High Roller, en hel del Omaha action och turbo events, ett stort utval av qualifiers med garanterade priser, och så mycket mer. Självklart kommer det vara cashgame action varje dag upp emot 15 tables med en variation av spel och limits 24/7.

Läs mer om the castle, turnerings strukturer och festivalens schema på festivalens hemsida för att få en idé om vad som kan förväntas. Vi kommer också fortsätta med vår populära team challenge som kommer belöna ett stort extra pris till det bästa laget under festivalen som kommer krönas Kings of Tallinn.

Satellites till Kings of Tallinn 2019 körs hos OlyBet! Kvalificera dig nu och häng med oss redan i februari när vi sätter igång ännu en fantastisk festival i Tallinn. Och vi lovar att detta år kommer bli ÄNNU större än förra året! 

Dagliga online satellites till OlyBet Kings of Tallinn


Du kan köpa biljetter till turneringen från kassören på festivalens lokaler eller online via OlyBet poker client.

Full information om festivalen finns att hitta via kingsoftallinn.com eller Festivalens Facebook sida.