Kvalifiser til Nordens største pokerfestival

Nordens største pokerfestival returnerer til Hilton Tallinn Park Hotel og Olympic Park Casino 18.–24. februar 2019! Med hundrevis av spillere fra hele verden, venter vi oss en enda kulere festival i år.

Regionens favoritt-pokerfestival har vokst raskt og huser denne gang mer enn 40 ulike arrangementer i løpet av den actionspekkede poker-uka. Kom og bli med hundrevis av spillere, ambisiøse amatører såvel som poker-kjendiser, som returnerer til Tallinn for den moroa Tallinn og Kings of Tallin er kjent for å sørge for.

Festivalprogrammet inkluderer € 1K-hovedarrangementet med en startbunke på 30K og 60-minutters-nivåer, € 3K-High Roller, en hel masse Omaha-action og turbo-arrangementer, et flott utvalg kvalifiseringsrunder med garanterte premier og mye mer. Selvfølgelig vil det spilles om ekte penger hver dag ved opptil 15 bord med forskjellige spill og grenser døgnet rundt.

Lær mer om slottet, turnerings-struktur og festivalprogrammet på festivalens hjemmeside for å gjøre deg opp en idé om hva du kan vente deg. Vi fortsetter også med våre populære lag-utfordring som gir en stor premie til festivalens beste lag, og disse vil krones til Kings of Tallinn.

Satellitter til Kings of Tallin 2019 arrangeres på OlyBet! Kvalifiser nå og bli med oss allerede i februar når vi sparker i gang nok en fantastisk festival her i Tallinn. Og vi lover deg at det kommer til å bli større i år en noengang tidligere!

Daglige online-satellitter til OlyBet Kings of Tallinn Du kan kjøpe turnerings-billetter i kassen ved festival-lokalet eller på nett via OlyBets poker-tjener.

Fullstendig informasjon om festivalen er tilgjengelig på kingsoftallinn.com eller på festivalens Facebook-side.