Selviydy mukaan Patrik Antonius Poker Challenge turnaukseen Huhtikuun 1-7 päivä

Patrik Antonius Poker Challenge (PAPC) on uusi pokeriturnaus-sarja jonka taustalla toimii sosiaalisen median vaikuttaja First Land of Poker (FLOP).

Ensimmäinen Patrik Antonius Poker Challenge viikko järjestetään kauniissa Tallinnan kaupungissa. Pelipaikkana on Hilton Tallinn Park Hotelli yhteistyössä Olympic Casinon kanssa.

PAPC lähettiläs, maailmankuulu pokeri-ammattilainen Patrik Antonius tuo mukanaan vuosien livepokerikokemuksen joten taso pöydissä on taattu. Suomen suurin pokeritähti on valittu monta kertaa maailman parhaiden pelaajien joukkoon.  

Patrik Antonius Poker Challenge Tallinna, pelataan Huhtikuun ensimmäisellä viikolla, sisältäen 52 erityyppistä pokeriturnausta ja 24h käteispöytä toimintaa. Suuri pokeriturnaus sisältää tapahtumia niin €60 buy-inistä aina massiiviseen €25000 No Limit Texas Hold’em Highroller.

PAPC Tallinna 2019 €1,500 Päätapahtuman Satelliitit on nyt käynnissä OlyBet pokerihuoneellaPatrik Antonius Poker Challenge tuo pokerinpelaajille täydellisen pelinautinnon ja voit olla varma että taso tässä turnauksessa on korkea.

Kaiken turnaustiedon löydät sivuilta 
www.pa-pc.com.

Selviydy mukaan nyt