POHJOISEN SUURIN POKERITURNAUS KASVOI ENTISESTÄÄN - 500,000€ GTD

Pohjoisen kovin pokeriturnaus palaa takaisin Hilton Tallinn Park Hotel & Olympic Park Casinolle helmikuun 17-23 päivä. Satoja pokerinpelaajia ympäri maailman on tulossa pelaamaan!

Suosittu pokerifestivaali on kasvanut vuosi vuodelta ja tällä kertaa yli 40 eri pokeritapahtumaa tullaan pelaamaan viikon aikana. Tule mukaan ja nauti todellisesta pokerihuumasta, satoja pelaajia niin amatööreistä kuin ammattilaisiin on tulossa. Tämä juuri tekee Kings of Tallinn festivaalista ainutlaatuisen.

Festivaalin aikataulu sisältää €1k Päätapahtuman joka toimii 30k aloitusstäkillä ja 60 minuutin tasoilla, €3k High Roller, monia Omaha ja turbo tapahtumia. Tottakai joka päivä on isot rahapöytäpelit käynnissä, pöytiä löytyy 15 eri tasoilla ja peleillä 24/7. 

Tutustu lisää tapahtumaan, turnaus järjestykseen ja festarin aikatauluun kotisivuilta. Jatkamme myös suosittua tiimihaastetta joka antaa extra palkinnon parhaalle festaritiimille.

Satelliitit Kings of Tallinn tapahtumaan on käynnissä OlyBet pokerihuoneella. Selviydy mukaan nyt ja tule Tallinnaan Helmikuussa, mahtavat festarit on luvassa. Lupaamme että tämä vuosi on suurempi kuin aikaisemmin. 

Päivittäiset online satelliitit Kings of Tallinna festareihin

Voit myös ostaa suoraan turnausliput festaripaikalta tai OlyBet pokerihuoneen kautta onlinessa. 

Täydet tiedot löydät kotisivuilta kingsoftallinn.com tai Festivaalin Facebook sivulta.

Selviydy mukaan nyt!