Football Fever Poker Missions kampanja 
13 kesäkuuta – 16 heinäkuuta €35,000 Takuupotissa!
  • Kaikki katse on jalkapallon mm-kisoissa ja pokerinnälkään on tarjolla makea Football Fever Poker Missions kampanja joka pyörii päivisin ajalla 13 päivä kesäkuuta – 13 päivä heinäkuuta välisenä aikana. 

    Tee päivän tehtävät ja voita liput Football Fever Mission turnauksiin joiden takuupoteissa on €35,000 ja finaalissa 16 päivä heinäkuuta on €15,000 takuupotissa.

    Tehtävät jaetaan neljässä eri kierroksessa. On 7 päivittäistä tapahtumaa jokaisen kierroksen aikana, sinun tulee osallistua näihin ja voittaa turnauslippuja Daily Football Fever Poker Mission turnauksiin.

    TEHTYJEN TEHTÄVIEN MÄÄRÄ PER KIERROS POKERI MERKKIEN MÄÄRÄ MISSION FINAALITURNAUKSESSA
    1 - 3 Suoritettua tehtävää 1,500
    4 - 6 Suoritettua tehtävää 5,000
    7 Suoritettua tehtävää 15,000


    Jokaisen kierroksen jälkeen olemme järjestäneet Football Fever Mission Finaaliturnauksen. Finaalin voittopotit alkavat €1000 kierrokselta 1 ja nousevat aina €15,000 kierroksella 4. Pokerimerkkien aloitusmäärä määräytyy sen mukaan kuinka monta tehtävää sait suoritettua viikon aikana.

    Jokainen kierros voi tuoda 10 ilmaiskierrosta – kokonaisarvo €20!

    Voita jokaisen kierroksen aikana 5 Fish Party SNG turnausta ja annamme sinulle 10 Football Star kolikkopelin ilmaiskierrosta, peli löytyy pokerisoftan kasinolta. Ilmaiskierrosten arvo on €5 (0.50€ per kierros). Voit käyttää ilmaiskierrokset 7 päivän aikana.

    Onnea peleihin!



  • Päivittäiset turnaukset alkaa 17:00 UTC/ 18:00 BST/ 19:00 CET/ 20:00 EET.  
    Finaali pelataan 18:00 UTC/ 19:00 GMT/ 20:00 CET/ 21:00 EET.

  • Päivittäiset turnaukset alkaa 17:00 UTC/ 18:00 BST/ 19:00 CET/ 20:00 EET.  
    Finaali pelataan 18:00 UTC/ 19:00 GMT/ 20:00 CET/ 21:00 EET.

  • Päivittäiset turnaukset alkaa 17:00 UTC/ 18:00 BST/ 19:00 CET/ 20:00 EET.  
    Finaali pelataan 18:00 UTC/ 19:00 GMT/ 20:00 CET/ 21:00 EET.

  • Päivittäiset turnaukset alkaa 17:00 UTC/ 18:00 BST/ 19:00 CET/ 20:00 EET.  
    Finaali pelataan 18:00 UTC/ 19:00 GMT/ 20:00 CET/ 21:00 EET.
Säännöt ja ehdot