euro21-client EU FI

EURO 2021 SUPERTARJONNAT

Uudelleen järjestettävä EURO 2020 turnaus on vihdoin valmiina, pallo tippuu kentälle 11. kesäkuuta. 24 joukkuetta kuudessa eri lohkossa pelaavat yhteensä 51 ottelua, ja ensimmäistä kertaa 60 vuoden historian aikana näemme otteluita 12 eri kaupungissa ympäri Eurooppaa. Seuraa kanssamme kauan odotettuja kisoja!

Tienaa roppakaupalla ILMAISVETOJA, panosta KORKEIMPIEN KERTOIMIEN kanssa, seuraa päivittäisiä BOOSTED ODDS -kertoimia, nauti PIENEMMÄSTÄ RISKISTÄ monivetovakuutuksien kanssa, ja VOITA ENEMMÄN monivetotarjouksesta.

Kuumat EURO 2021 -ilmaisvedot

Aktivoi tarjous päivittäin ja aseta vetoja mestaruuskisan otteluissa ja tienaat ilmaisvetoja koko turnauksen ajan.

Parhaimmat kertoimet suosikkeihin

OlyBet tarjoaa parhaimmat kertoimet suosikeille turnauksen otteluissa. Nautinnollinen alusta, suoraan asiaan menevä vedonlyönti ja pääsy eksklusiivisiin jalkapallo otteluihin.

Kohotetut kertoimet joka päivä

Kuinka monta maalia? Kuka tekee maalin? Muista tarkastaa OlyBoost tarjonnat niin voit tienata enemmän panostamalla näihin markkinoihin turnauksen aikana.

Mitä enemmän otteluita valitset, sitä enemmän voit voittaa!

Jos olet monivetojen ystävä niin meidän Combo King tarjous yhdessä EURO 2021 on juuri sinulle, voit saada jopa 25% lisävoiton monivetoihin!

Monivedot: vakuutettu

Mikään ei harmita enemmän kuin se, että häviät yhden ottelun 5+ monivedossa. Mutta ei hätä ole tämän näköinen sillä meidän monivetovakuutus maksaa panoksesi takaisin, jos yksi ottelu menee väärin. Näin pääset kokeilemaan onnea uudemman kerran!